Avståndet till en bra golfbana från Göteborg är inte långt. En mycket omtyckt och centralt belägen golfbana som alltid får goda recensioner är Delsjö Golfklubb.Avståndet på ett par kilometer från Göteborgs centrala delar gör att det är lätt att ta sig till denna välskötta 18-håls bana. På Delsjö Golfklubb skall alla känna sig välkomna. Här finns golfinstruktör på plats. En driving range och golfvagn att hyra om det skulle behövas. Förutom att spela golf finns en golfrestaurang och en bar. Behöver du en ny golfklubba eller något annat tillbehör, finns det säkerligen i Delsjö Golfklubbs golfbutik. Golfbanan erbjuder en kuperad terräng, bunkrar och skogspartier. Finns gott om både harar och rådjur så bli inte förskräckt om en hare eller ett rådjur dyker upp och skymtar på golfrundan. Det är en del av spelupplevelsen på Delsjö Golfklubb!

Sankt Jörgen Park Golf

Ett par kilometer från Göteborgs innerstad ligger Sankt Jörgen Park Golf. Läget är optimalt, om du söker en golfbana som är varierande och utmanande inte minst när det kommer till olika höjdskillnader, bunkrar och vattenhinder. För den absoluta nybörjaren kan förmodligen denna golfbanan på 18-hål möjligen vara aningen för krävande och lite för svår. Överlag erbjuder Sankt Jörgen Park Golf på en spännande, utmanande och rolig golfrunda. På området finns både en kiosk vid hål numer 9 på golfbanan och en golfrestaurang i anslutning vid klubbhuset. Restaurangen serverar även dagens lunch, för den hungrige. För den som behöver en banguide går det utmärkt att få en sådan och personalen är mycket serviceinriktad, vänlig och kompetent. För golfaren som söker en mycket kuperad och stundtals fysisk krävande golfrunda är Sankt Jörgen Park Golf helt rätt val!

Partille Golfklubb

Från centrala Göteborg är det cirka 8 kilometer till Partille Golfklubb och deras trevliga 18 håls bana. Personalen välkomnar alla nybörjare eller mer erfarna golfspelare och är både serviceinriktad, trevlig och tillmötesgående. På plats finns en driving range, putting green, chipping-område, omklädningsrum, golfinstruktör, golfklubbor och golfvagn att hyra. Orkar du inte gå hela 18-håls rundan erbjuds även uthyrning av en “buggy” (liten golfbil). Partille Golfklubb erbjuder gästerna restaurang, kiosk, konferensrum, fri Wi-Fi och en golfbutik. Golfbanan är av kuperad karaktär med inslag av skogspartier, bunkrar och vattenhinder. Variationen gör att golfaren utmanas på flera sätt genom höjdskillnader, ruff och vindriktning, vilket kräver att golfaren noga planerar och tänker igenom nästa slag. Partille Golfklubbs golfbana passar de flesta olika typerna av golfare, den har lite av allt och golfrundan blir en riktigt rolig upplevelse!

Chalmers Golfklubb

Åk från Göteborg mot Landvetter och besök Chalmers Golfklubb för att uppleva riktigt bra golf. Golfklubbens slogan är “En upplevelse att längta tillbaka till” och visst gör du det. Här finns en parkliknande golfbana med en vacker natur och storslagna vyer. Banan är på 18-hål, välskött och och naturskön på alla sätt och vis. Chalmers Golfklubb erbjuder även gratis banguide, uthyrning av golfvagn (OBS! Ingen uthyrning av golfklubbor), golfinstruktör och omklädningsrum. En anledning att söka sig hit kan också vara maten, restaurangen på Chalmers Golfklubb håller mycket hög nivå och klass. På sommaren erbjuds en stor uteservering och gästerna har en vacker utsikt över golfbanan. Restaurangen erbjuder gästerna frukost, lunch och à la carte. Anledningarna till att söka sig till Chalmers Golfklubb kan vara flera, maten, naturupplevelsen, golfen och den trevliga personalen, för att nämna några.

Mölndals Golfklubb

Åk söderut från Göteborg och du finner Mölndals Golfklubb i ett område kallat Hassungared, lite öster om Lindome. Golfbanan är på 18-hål och är framförallt känd för att vara naturskön som få! Därtill har varje enskilt hål skapats som naturliga enskilda rum, vilket bidrar till naturupplevelsen och stillheten. Atmosfären på Mölndals Golfklubb är avslappnad och harmonisk. Golfbanan är i förhållande till andra golfbanor relativt kort. Men även om golfbanan är kort, innebär det inte att den är alldeles för lätt. Den utmanar även de mer erfarna golfarna. På plats kan du hyra klubbor, boka golfinstruktör och även hyra en golfbil. Mölndals Golfklubb erbjuder hungriga besökare att uppsöka restaurang. På menyn erbjuds tidlösa svenska matklassiker. Här finns både lunch- och à la carte-meny. Välkommen till en golfklubb som vill vara tillgänglig och öppen för alla!